Smart och gott nytt år

Det är inte långt mellan jul och nyår, det vet vi alla. Lika bra att förbereda och planera även nyårsfirandet tid. Med Gastronomas nyårspaket fixar du supén på ett stressfritt och njutbart sätt.

Årets uppdaterade nyårsmenyer presenteras i början av december. Förra årets ser du nedan.

NYÅR HEMMAMENY
Lyxig hemmameny i fem serveringar. Instruktionsvideo visar tillredning och uppläggning (kommer i början av december) och beskrivning följer med. Leveranslistans tillbehör kollar du i förväg. En timmes tid behövs för att slutreda menyn, då behövs spis och ugn samt några mindre kastruller. Nybakat surdegsbröd och smör ingår. 
875 kr per person – fem serveringar
• 575 kr per person – tre serveringar
• Minsta antal 2 personer
• 10 procent rabatt vid fler än 10 personer


 • Första servering – aptitretare – klar för servering
Karljohansvamp med picklad gulbeta och salladslök
• Andra servering – endast uppläggning
Rencarpaccio med kryddig rödbeta, kastanjechampinjon, citruspicklad fänkål, örtaioli och hyvlad hårdost.
• Tredje servering – endast uppläggning
Halv hummer med nordisk gremolata och napolitanasallad och chiliaioli.
• Fjärde servering – varmrätt
Helbakad hjortytterfilé med ”dry rub” på svart trumpetsvamp, hasselbackspotatis med muskot, variation på skogssvamp och belugalinsragu, rostad örtmarinerad spetskål samt mustig rödvinsås med svart trumpetsvamp.
• Femte servering – efterrätt – endast uppläggning
Variation på choklad i tre konsistenser, hallon- och björnbärssallad, sirapsbakat äpple, äppelkaramell och punschgrädde.

VEGETARISK LYXIG HEMMAMENY
Menyn kan göra vegansk om så önskas.
•Pris 690 kr per person – fem serveringar
• Pris 525 kr per person – tre serveringar

• Första servering – aptitretare – klar för servering
Karljohansvamp med picklad gulbeta och salladslök
• Andra servering – aptitretare – klar för servering
Rödbetscarpaccio med kryddig rödbeta, hyvlad kastanjechampinjon, konserverade senapsfrön, citruspicklad fänkål, örtaioli, hyvlad lagrad hårdost samt stekta solros- och pumpafrön.
• Tredje servering – endast uppläggning
Bakad pakchoi och shiitake med nordisk gremolata och napolitanasallad, chiliaioli och rostade mandlar.
• Fjärde servering – 20-30 minuters ugnstid
Helbakad rotselleriterrin med svarttrumpet, hasselbackspotatis med muskot, variation på skogssvamp och baljväxter med belugalinser, rostad öörtmarinerad spetskål, musig rostad rotsellerisås med timjan och rostade hasselnötter.
• Femte servering – efterrätt – förvaras i frys
Variation på choklad i tre konsistenser, hallon- och björnbärssallad, sirapsbakat äpple, äppelkaramell och punschgrädde.

Vill du ha mer exakt information om ingredienser och hur serveringarna levereras, kontakta oss så sänder vi beskrivning. bokning@gastronoma.se  


Jul & nyår by
KC Wallberg 2021

Beställningar

Beställ din kompletta julmeny, din jullåda eller din bricka – hem eller till företaget. Maila oss! bokning@gastronoma.se

Kontakt & info

Vill du ha mer information om våra julerbjudanden eller ett specialförslag? Välkommen att kontakta oss! bokning@gastronoma.se

KC Wallberg

Kock, matinspiratör, föreläsare, restauratör, kokboksförfattare och vinimportör... KC Wallberg har gedigen erfarenhet i kök och salong. Med stor passion för mathantverk, utmärkta råvaror och tillsatsfria produkter står KC Wallberg för kvalitativ julmat med rena, äkta smaker.